MOSES HANSEN

2013-12-07


Gud siger ...Ved stormen for godt en måned siden måltes de største vindhastigheder i Danmark nogen sinde.

Bodil Storm var årsag til et historisk togstop i Danmark. Al togtrafik standsede, hvilket aldrig er sket før. Alle broerne lukkede. Lige nu kæmpes der med oversvømmelser, der også er historiske for Danmark.

Bliv ikke overrasket over, at flere danmarksrekorder er på vej som følge af uvejr. USA oplever altid naturkatastrofer i kølvandet af, at de presser Israel ind i forhold, som er imod Guds Ord.

Tiden kan være kommet, hvor Gud siger til Danmark:

I slår gennem fri abort 16.000 små hjælpeløse drenge og piger ihjel hvert år. Pornografien ødelægger jeres børn, unge og voksne med et forurenet sind, der nedbryder ægteskaber og hjem.

I presser konstant på for at dele Israel og Jerusalem, hvilket er i modstrid med min vilje - og I straffer mit folk med skatter, afgifter og boykot, fordi de bor i Judæa og Samaria. Derved forbander I mit folk og land, og I høster forbandelse.

I har forgrebet jer på min kirke ved at indføre vielse af to personer af samme køn. Et forhold jeg kalder vederstyggeligt; men I tror, I uden konsekvenser kan trampe på min orden for mand og kvinde. I tager fejl. Ingen øver vold mod min hellige skaberorden, uden at det får konsekvenser.

Har jeg ikke sagt i mit ord, at himlens kræfter vil komme ud af balance? (Lukas 21:26).

Jeres voksende oprør mod mit Rige og Evige Ord fremskynder naturens uorden i jeres land. I har haft mit Ord i over tusind år. Men nu tramper I på det og håner mig. I anser jer for vise, men I er tåber. Derfor åbner I nationens porte for forbandelse og ulykker.

Jeg kalder jer til omvendelse, så jeg kan værne og velsigne. For det er min vilje for jer.

Jeg kan af et ærligt hjerte sige, at disse ord var SLET IKKE PLANLAGT. De kom helt naturligt. Ethvert profetisk budskab skal dog bedømmes.

Amen!


Kilde: www.pottemagerens-hus.dk
 

TILBAGE